Acasa Trasee Bilete si Abonamente Servicii Galerii Contact Istoric
 
Miercuri, 25 Aprilie 2018
   
SC URBIS SA SC URBIS SA
 
SC URBIS SA Servicii
 
SC URBIS SA Trasee
 
SC URBIS SA Galerii foto
 
Publicitate

Conform art.6 cap II din Actul Constitutiv a S.C.Transport Local URBIS S.A. unul dintre obiectivele de activitate a societatii este activitatea de inchiriere a spatiilor publicitare.
Societatea desfasoara o activitate de reclama si publicitate pe autobuze si troleibuze începând din anul 1996, luând o amploare tot mai mare, ajungându-se în prezent la publicitatea facuta pe bannere si panouri publicitare.

Panouri publicitare pe stalpi

Pentru chiria unui amplasament, chiriasul va plati 10 EURO/luna proprietarului, plata efectuîndu-se în lei la cursul B.N.R., la data întocmirii facturii. Pretul nu include T.V.A. Plata se va face lunar, pe baza facturii emise de proprietar. Înainte de încheierea contractului si de montarea panourilor publicitare, se va prezenta autorizatia primariei pentru amplasamente.

Panoul publicitar va avea dimensiuni de max. 60 cm X 80 cm X 20 cm si va fi echipat cu coliere pentru prindere pe stâlp.

Publicitate pe mijloacele de transport in comun

 

Autobuz SOLO
Tip Suprafata
Mercedes Conecto
 
Solaris Urbino 12
 

 

Autobuz articulat
Tip Suprafata
NAW
17 mp
TROLEIBUZ SAURER
17 mp
TROLEIBUZ VOLVO
17 mp

Suprafetele disponibile pentru reclama, pentru fiecare tip de autobuz sunt estimative.

Se inchiriaza exclusiv  suprafata exterioara a autobuzelor si troleibuzelor. Plata serviciului de reclama se va face lunar. Chiria va curge de la data ├«ncheierii contractului .

├Äntre╚Ťinerea cura╚Ťeniei pe suprafe╚Ťele purtatoare de reclama se face de catre S.C. URBIS S.A. Baia Mare.

Autobuzele care fac obiectivul ├«nchirierii spa╚Ťiilor de reclama nu pot circula ├«n exclusivitate pe un singur traseu.

├Än situa╚Ťii ├«n care beneficiarul reclamei pe suprafa╚Ťa exterioara a autobuzelor dore╚Öte, se poate opta ca acestea sa fie centralizate pe cele doua dispecerate existente:

- Dispecerat Gara;

- Dispcerat Urbis;

Beneficiarul va plati ├«n avans, la semnarea contractului, o taxa de neutralizare, echivalenta pla╚Ťii chiriei pe o luna(exclusiv TVA).

Anterior colant─ârii ╚Öi ├«ncheierii contractului de ├«nchiriere, se va ob╚Ťine avizul de amplasare reclame pe suprafe╚Ťele exterioare ale autobuzelor de la Comisia de Arhitectur─â ╚Öi Estetic─â Urban─â din cadrul Prim─âriei Municipiului Baia Mare. ├Än acest sens, se vor transmite societ─â╚Ťii SC URBIS SA - birou achizi╚Ťii - achizitii@urbisbaiamare.ro , urm─âtoarele documente:

1. Cerere pentru rezervare autobuz în vederea colantării (nr. autobuze care se doresc a fi închiriate, perioada închirierii)

2. Copie certificat de înregistrare a firmei

3. Grafic─â - model reclam─â - se interzice amplasarea materialelor publicitare pe suprafe╚Ťele fa╚Ť─â-spate autobuz ╚Öi suprafe╚Ťele vitrate (geamuri).

SC URBIS SA va depune aceste documente la Prim─âria Municipiului Baia Mare, pentru ob╚Ťinerea avizului de colantare.


SC URBIS SA Info
 
SC URBIS SA Achizitii publice
 
SC URBIS SA Download
 
SC URBIS SA Ultimele anunturi
Anulare concurs economist ...
Marti, 3 Aprilie 2018 ora 15:37
Concurs pentru 3 posturi de controlori bilete ...
Luni, 5 Februarie 2018 ora 12:31
Vanzare piese ...
Luni, 8 Ianuarie 2018 ora 10:47
 
© 2009 - SC URBIS SA Transport Local Baia Mare