Acasa Trasee Bilete si Abonamente Servicii Galerii Contact Istoric
 
Joi, 23 Martie 2023
   
SC URBIS SA SC URBIS SA

 
PLANIFICARE
CALATORIE

SC URBIS SA Trasee
 
SC URBIS SA Servicii
 
SC URBIS SA Galerii foto
 

Bilete și abonamente prin aplicatia Baia Mare Online

Aplicația Baia Mare Online, prin opțiunea Bilete și abonamente, facilitează călătoria cu mijloacele de transport în comun din Baia Mare și localitățile învecinate. Cetățeanul achiziționează online bilete sau abonamente de autobuz pe care le păstrează și vizualizează într-un portofel virtual, utilizându-le la nevoie.

Prin intermediul aplicației Baia Mare Online, cetățeanul depune o cerere de creare cont, care va fi procesată de către un operator din Primăria Municipiului Baia Mare. În urma acceptării acesteia, va primi un mail cu utilizatorul și parola generată, pe care o va schimba ulterior, la prima autentificare, cu una cunoscută lui, primind astfel acces la funcționalitățile dorite.

Aplicația Baia Mare Online este disponibilă pentru sistemele de operare Android – versiune minim 5 și IOS – versiune minim 12, și poate fi descărcată gratuit din Google Play sau App Store.

 

SAU

 

Scaneaza codurile de bare pentru a descarca aplicatia Baia Mare Online

 

 

Instrucțiuni de utilizare:

  1. Din modulul Bilete și abonamente transport – opțiunea Cumpără bilet – selectează tipul de bilet, completează adresa de email – pe care se va primi dovada plății biletului, apoi Plătește – unde se vor introduce datele cardului. Dacă plata se finalizează cu succes, biletul achiziționat se va regăsi în portofel, opțiunea Biletele mele.
  2. Similar, pentru abonamente – opțiunea Cumpără abonament – selectează tipul de abonament și perioada, completează adresa de email – pe care se va primi dovada plății abonamentului, apoi Plătește – unde se vor introduce datele cardului. Dacă plata se finalizează cu succes, abonamentul achiziționat se va regăsi în portofel, opțiunea Abonamentele mele.
  3. La urcarea în autobuz cetățeanul utilizează/validează biletul de călătorie - accesează opțiunea Activare bilet, alege tipul de bilet pe care dorește sa-l utilizeze din cele disponibile, apoi Scanează și folosește biletul, prin scanarea codului QR afișat pe autobuz. Dacă operațiunea se finalizează cu succes, va primi și un mesaj în acest sens.
  4. În cazul unui control, biletul utilizat la urcarea în autobuz se regăsește în Bilete activate, primul în listă, cetățeanul prezentând contolorului codul QR asociat acestuia.

 


SC URBIS SA Baia Mare Online
 
 
SC URBIS SA 24 Pay
 
 
SC URBIS SA Info
 
SC URBIS SA Achizitii publice
 
SC URBIS SA Download
 
SC URBIS SA Ultimele anunturi
Concurs pentru angajare unui operator curatenie ...
Luni, 12 Decembrie 2022 ora 03:29
Licitatie cu strigare mijloace fixe ...
Miercuri, 23 Noiembrie 2022 ora 01:21
 
© 2009 - SC URBIS SA Transport Local Baia Mare