Acasa Trasee Bilete si Abonamente Servicii Galerii Contact Istoric
 
Miercuri, 5 August 2020
   
SC URBIS SA SC URBIS SA
 
SC URBIS SA Trasee
 
SC URBIS SA Servicii
 
SC URBIS SA Galerii foto
 

Reduceri si gratuitati

 

1. Elevii cu domiciliul in Municipiul Baia Marecare sunt inscrisi la institutiile de invatamant preuniversitar de stat din Municipiul Baia Mare si studentii cu varsta sub 26 de ani, cu domiciliul in Municipiul Baia Marecare sunt inscrisi la institutiile de invatamant superior din Municipiul Baia Mare, beneficiaza de  gratuitate la transportul in comun pe raza municipiului Baia Mare, cu mijloacele de transport apartinand S.C.URBIS S.A.

Abonamentele gratuite, cu valabilitate de 6 luni, se elibereaza de catre S.C.URBIS S.A. pe baza urmatoarelor acte:
  • pentru elevi - carte de identitate sau certificat de nastere si carnetul de elev vizat pentru anul in curs.
  • pentru studenti - carte de identitate si adeverinta semestriala eliberata de secretariatul universitatilor.

Abonamentele pentru elevi se elibereaza numai la sediul S.C.URBIS S.A. din Baia Mare, str. 8 Martie, nr. 3, iar pentru studenti  la toate punctele de vanzare de bilete si abonamente ale S.C. URBIS S.A.

 
2. Persoanele cu varsta peste 70 de ani cu domiciliul in Baia Mare beneficiaza de transport gratuit pe baza de abonament lunar gratuit pe toate liniile de transport in comun de pe raza municipiului Baia Mare.
 
Abonamentele gratuite se elibereaza la toate punctele de vanzare bilete si abonamente ale S.C. URBIS S.A. pe baza cartii de identitate si adeverinta semestriala emisa de Serviciul Public Asistenta Sociala prin Centrul C.A.S.P.E.V. situat pe strada Sasarului nr. 3 sau prin alte centre din structura S.P.A.S.
 
Abonamentul gratuit se prezinta la control impreuna cu cartea de identitate.
 
3. Persoanele cu dizabilitati si insotitorii acestora cu domiciliul în Baia Mare, pentru a beneficia de transport gratuit cu mijloacele de transport ale S.C.URBIS S.A., au obligatia sa detinã o adeverintã trimestrialã emisã de Serviciul Asistenþã Socialã a Primãriei Municipiului Baia Mare – str.Dacia, nr.1  (langa Centrul Vechi).
 
Aceasta adeverinta se prezinta la control impreunã cu legitimatia pentru transport urban eliberatã de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului.
 
4. Persoanele cu varsta peste 60 de ani si pensionarii cu varsta sub 60 de ani cu domiciliul  in Baia Mare beneficiaza de o reducere de 50% a tarifului la abonamentele lunare pentru transportul in comun pe raza municipiului Baia Mare cu mijloacele de transport apartinand S.C.URBIS S.A.
 
Acte necesare pentru eliberarea abonamentelor:
  • . carte de identitate, legitimaţie de abonat URBIS şi adeverintă  semestriala emisă de Serviciul Public Asistenţă Socială prin Centrul  C.A.S.P.E.V., situat pe strada Săsarului nr. 3 sau prin alte centre  din structura S.P.A.S., pentru toate categoriile de pensionari  (indiferent de vârsta acestora)".
Abonamentele se elibereaza la TOATE punctele de vanzare de bilete si abonamente ale SC URBIS SA
 
Abonamentul se prezinta la control impreuna cu legitimatia de abonat.

 


SC URBIS SA Info
 
SC URBIS SA Achizitii publice
 
SC URBIS SA Download
 
SC URBIS SA Ultimele anunturi
Concurs pentru ocuparea unui post de mecanic auto ...
Miercuri, 15 Iulie 2020 ora 12:38
Ziua Transportului Public Urban din România ...
Vineri, 12 Iunie 2020 ora 07:44
 
© 2009 - SC URBIS SA Transport Local Baia Mare